Αναζητείται ο Παύλος Βαρδινογιάννης μετά από μήνυση της Τζίνας Αλιμόνου

Όταν το καλοκαίρι του 2006 έγινε ο γάμος του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου, όλοι μιλούσαν για τον γάμο της δεκαετίας μεταξύ δυο πολύ πετυχημένων, ο καθένας στο δικό του τομέα, ανθρώπων.

Αν και υπήρξαν πολλοί που έλεγαν ότι οπτικά το ζευγάρι δε ταίριαζε, οι νεόνυμφοι με την αγάπη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο διέψευδαν για πολλά χρόνια τα κακά στόματα, με αποκορύφωση τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους. Αν μη τι άλλο, ήταν ένα ζευγάρι που ξεχώριζε. Ο Παύλος γόνος μιας από τις ισχυρότερες οικογένειες της Ελλάδας, καταξιωμένος επιχειρηματίας με πολλά επιχειρηματικά επιτεύγματα στο ενεργητικό του. Η Τζίνα μια από τις λαμπερότερες παρουσίες της ελληνικής showbiz, πετυχημένο top model, παρουσιάστρια, ηθοποιός.

Δυστυχώς, με τα χρόνια άρχισε να δημιουργείται ένα μεγάλο και αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ τους. Ο Παύλος επέμενε να μένουν στο συντηρητικό Κονέκτικατ των ΗΠΑ, μια ζωή που φαινόταν να φέρνει τη Τζίνα πολύ ‘έξω από τα νερά της’, δε ταίριαζε με το φλογερό ταμπεραμέντο της, τη δίψα της για κοινωνική ζωή, και την μεγάλη αγάπη της για την Ελλάδα. Αυτός υπήρξε ένας σημαντικός λόγος που ψύχρανε επικίνδυνα τις σχέσεις του ζευγαριού και εν τέλει οδήγησε σε ρήξη. Το διαζύγιο Βαρδινογιάννη – Αλιμόνου είναι ένα από τα πιο πολύκροτα των τελευταίων δεκαετιών.

Εν τέλει η υπόθεση του διαζυγίου πήγε στα δικαστήρια, το δικαστήριο αποφάσισε η επιμέλεια των παιδιών να πάει στη Τζίνα επιβάλλοντας στον Παύλο να πληρώνει μηνιαία διατροφή 34.500 ευρώ. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Παύλος Βαρδινογιάννης δε δέχτηκε αυτή την απόφαση και δεν κατέβαλε αυτό το ποσόν, τουλάχιστον στο σύνολό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Τζίνα Αλιμόνου να προχωρήσει σε μήνυση του πρώην συζύγου της στο Α.Τ. Ψυχικού. Καθώς το αδίκημα της μης καταβολής διατροφής αποτελεί διαρκές αδίκημα, ο Παύλος Βαρδινογιάννης κινδυνεύει να συλληφθεί και μετά το πέρας του αυτοφώρου. Προς το παρόν αναζητείται από την Αστυνομία και δεν έχει παρουσιαστεί σε κάποιο Α.Τ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζίνα δήλωσε πως προτεραιότητα έχουν τα παιδιά της! Αναμένουμε τις εξελίξεις!