Το φαινόμενο Kylie Jenner θα γίνει η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο!

Τα social media κυριαρχούν και η σωστή διαχείρισή τους μπορεί να βοηθήσει τον οποιονδήποτε να κυνηγήσει το όνειρό του και να αποκτήσει πλούτη και φήμη τόσο γρήγορα όσο δεν ήταν ποτέ δυνατόν έως τώρα.

Εάν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που ξέρουν να χειρίζονται άριστα τα social media, τότε σίγουρα οι όμορφες Kardashians φιγουράρουν στην πρώτη θέση. Κάθε μία από τις όμορφες γυναίκες της οικογένειας κατάφερε να αναδυθεί από την αφάνεια στην κορυφή του κόσμου. Το μεγάλο μπαμ έγινε με τη Kim Kardashian, η οποία με τη βοήθεια της ‘απαγορευμένης’ ερωτικής ταινίας που ‘διέρρευσε κατά λάθος’ στο διαδίκτυο κατάφερε να μεταμορφωθεί σε μια δεκαετία από μια ασήμαντη κοπέλα της διπλανής πόρτας σε παγκόσμιο fashion icon με συνολική περιουσία που ξεπερνάει ήδη τα $350 εκ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι την πρωτοκαθεδρία της χυμώδους Kim Kardashian έχει πάρει η μικρότερη ετεροθαλής αδερφή της Kyllie Jenner η οποία σύντομα θα γίνει η νεότερη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο ξεπερνώντας ακόμα και τον ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg. Μάλιστα η 20χρονη Kylie Jenner (θα γίνει 21 τον Αύγουστο) απέχει μόλις $100 εκ από το να αποκτήσει περιουσία $1 δις, ενώ ο Mark Zuckerberg κατάφερε να αποκτήσει $1 δις στην ηλικία των 23.

Λίγο του ότι είναι ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian, λίγο του ότι το TV reality “The Kardashians” γνώρισε τεράστια επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, λίγο του ότι είναι πανέμορφη, συνδυαστικά με το γεγονός ότι κατέχει όπως φαίνεται δαιμόνιο επιχειρηματικό ταλέντο, η Kylie Jenner κατάφερε, κυρίως με τα πασίγνωστα κραγιόν της, να εκτοξεύσει την αξία της Kylie Cosmetics (της ανήκει το 100%) στα $800 εκ. σε μόλις 3 χρόνια. Ακόμα, οι διάφορες πλουσιοπάροχες διαφημιστικές συμφωνίες που έχει κάνει, κυρίως με την Pacsun και την Puma, ανέρχονται στα $100 εκ.

Αδιαμφισβήτητα, η Kylie Jenner είναι το απόλυτο παράδειγμα αυτοδημιούργητης υπερ-πετυχημένης νεαρής επιχειρηματία. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι θα αποτελέσει το εξώφυλλο του Αυγουστιάτικου τεύχους του περιοδικού Forbes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *